Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Soarta PNL Baia Mare la mana organizatiei judetene

Gavril Ardusatan

Gavril Ardusatan

Schimbările produse, la începutul săptămânii, la nivelul conducerii Partidului Naţional Liberal (PNL) Maramureş, pot aduce noi schimbări privind organizaţia din Baia Mare. Asta la doar câteva zile de la organizarea alegerilor în PNL Baia Mare. Cu toate că Gavril Ardusătan a fost ales preşedinte al PNL Baia Mare, încă nu se poate spune că acesta a preluat şi frâiele organizaţiei. Acest lucru se va întâmpla doar după ce preşedintele organizaţiei municipale va fi validat de către Biroul Permanent Judeţean (interimar) al PNL Maramureş. Cu alte cuvinte, soarta PNL Baia Mare este în mâinile conducerii interimare a organizaţiei judeţene.

 

Zilele trecute, PNL Baia Mare a ales o nouă echipă de conducere. Astfel, consilierul judeţean Gavril Ardusătan a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale, iar componenţa Biroului Politic a fost modificată de la 17 la 23 de membri. “În noul Birou Politic al PNL Baia Mare au intrat şi cei care, de-a lungul timpului, şi-au exprimat nemulţumirea în organizaţie. Astfel sperăm să se pună capăt bătăliilor interne şi să revină liniştea în PNL Baia Mare. Pentru acest lucru este nevoie însă de înţelegere atât din partea celor care fac parte acum din forul de conducere, cât şi din partea celor din conducerea interimară a organizaţiei judeţene”, a declarat Ardusătan.

 

În ceea ce priveşte şansele de validare a prospătului preşedinte al PNL Baia Mare în funcţie acesta a precizat că: “Biroul Politic Judeţean va decide. Nu ştiu dacă voi fi validat”.
Ovidiu Nemeş, preşedintele interimar al PNL Maramureş, susţine că Biroul Politic al organizaţiei judeţene se va întruni la sfârşitul acestei săptămâni, când pe ordinea de zi a şedinţei vor fi prinse şi aspecte ce ţin de validarea alegerilor din PNL Baia Mare. “Nu ştiu ce decizie se va lua privind validarea alegerilor şi nici nu ştiu prea multe despre modul în care acestea au fost organizate. Nu am participat la această reuniune a colegilor din organizaţia municipală pentru că nu am fost invitat. Aştept un raport despre alegerile care s-au făcut în PNL Baia Mare şi în funcţie de acesta ma voi putea pronunţa privind validarea sau invalidarea lor”, a declarat Nemeş.

Lăsaţi un răspuns