Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Anton Ardelean catre activul PSD: 11 luni mai rabdati

Anton Ardelean

Anton Ardelean

Anton Ardelean, primarul orasului Tautii Magheraus, i-a indemnat pe colegii din PSD sa aiba rabdare pana se va sfarsi criza politica din tara. In opinia lui Ardelean, criza a fost generata de Traian Basescu si se va sfarsi odata cu plecarea lui de la Cotroceni.

 

“Mai sunt doar 11 luni pana cand Basescu va pleca de la Cotroceni. 11 luni mai rabdati!”, a fost indemnul lui Ardelean. Primarul orasului Tautii Magheraus nu s-a sfiit sa-si arate suparare fata de modul in care ministri PSD isi fac treaba. Alt motiv de suparare a primarului se leaga de modul in care se aloca fondurile pentru Maramures.

 

“Sunt foarte suparat si nu pot sa nu va spun ce ma deranjeaza. Vin de la o sedinta a Agentiei de Dezvoltare Nord-Vest si sunt suparat pentru ca nu exista fonduri pentru aceasta zona a tarii, prin care sa se poata rezolva problemele de infrastructura rutiera. Pentru noi, cei din nord-vestul tarii nu sunt fonduri, pentru ca toti banii ajung in judetele din sud. Daca asa sta treaba, eu as propune sa contribuie judetele din sud la PIB (n. red. produsul intern brut al Romaniei), pentru ca ei au autostrazi. Daca nu se poate asa, atunci am o rugaminte pentru vicepresedintele PSD, Ioan Rus sa-i spuna lui Victoras, seful nostru de partid sa se gandesca si la noi. Eu cred ca din banii lui Sova (n .red. ministrul Dan Sova) si a marelui strateg Dragnea, s-ar putea aloca fonduri si pentru noi, cei din nord-vest”, a declarat Ardelean.

Lăsaţi un răspuns