Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Consilierul Lupsa, dezinformat privind cererea de locuinte

bloc de locuinte

bloc de locuinte

Stefan Lupsa, consilier PNL in Consiliul Local Baia Mare crede ca municipiul nu se confrunta cu probleme majore privind cererea de locuinte.

Zilele trecute, in cadrul unei conferinte de presa, consilierul a declarat ca, in Baia Mare a scazut mult cererea pentru achizitionarea unei locuinte. Justificarea celor spuse a fost surprinzatoare. „In Baia Mare nu mai este asa mare cererea pentru locuinte, pentru ca am vazut in ziare. Am vazut cat de mult a scazut numarul de anunturi la mica publicitate. Nu mai sunt atat de multe cum erau in alti ani”, a declarat consilierul.

Colegii de partid ai consilierului au considerat ca Lupsa percepe gresit situatia. Astfel, i-au recomandat consilierului sa faca o documentare pe aceasta linie si, totodata i-au recomandat sa verifice cererea de locuinte si pe site-urile de publicitate in domeniu. Pe de alta parte, consilierul a recunoscut ca se impune identificarea unor zone in Baia Mare care ar fi potrivite pentru realizarea unor cartiere de locuinte noi. De asemenea, consilierului a mai subliniat ca, municipalitatea trebuie sa actioneze pentru identificarea imobilelor cu grad ridicat de degradare, iar cele care prezinta pericol ar trebui dezafectate.

Lăsaţi un răspuns