Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

PDL Maramures cere un loc eligibil la europarlamentare

Gheorghe Mihai Barlea, prim-vicepresedinte PDL Maramures si fost senator, este propunerea democrat-liberalilor din judet pentru alegerile europarlamentare din luna mai a anului viitor. Mircea Man, presedintele PDL Maramures, sustine ca propunerea s-a facut pentru un loc eligibil.

 

“Sper sa putem realiza ceea ce solicita organizatia PDL Maramures. Maramuresul cere un loc eligibil pe listele de candidati pentru europarlamentarele de anul viitor. Gheorghe Mihai Barlea va fi candidatul nostru, in primii 12 de pe lista. Barlea va fi candidatul Maramuresului la aceste alegeri. Partidul trebuie sa ia in calcul si rezultatele pe regiuni, iar pentru zona de nord-vest cred ca vom avea un loc in primii patru”, a declarat Mircea Man.

 

Presedintele PDL a subliniat ca, la sfarsitul lunii ianuarie, in Maramures sunt asteptati o parte dintre candidatii PDL la alegerile pentru Parlamentul European, candidati care vor face si un tur electoral in judet. “Ii asteptam aici pe Monica Macovei, Theodor Stolojan, pentru ca le-am spus ca nu le fac nicio campanie in judet daca nu vin aici si cei care candideaza”, a precizat Man.

Lăsaţi un răspuns