Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

USL a reluat discutiile privind schimbarile din deconcentrate

Ovidiu Nemes

Ovidiu Nemes

Reprezentantii partidelor partenere in Uniunea Social-Liberala (USL) la nivel de Maramures, au reluat discutiile privind schimbarea directorilor din serviciile deconcentrate.

„De putin timp s-au reluat discutiile privind serviciile deconcentrate din judet, dupa ce negocierile pentru unele pozitii au fost blocate din luna februarie a acestui an. Pana acum au avut loc mai multe intalniri pe aceasta tema”, a declarat Ovidiu Nemes, presedinte interimar PNL Maramures.

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures, a declarat ca discutiile privind deconcentratele vor face obiectul unor intalniri, din urmatoarea perioada, a reprezentantilor USL la nivel de judet. Zetea spune ca discutiile vizeaza si schimbarea consiliilor de administratie de la unele societati sau institutii. „Legea guvernantei corporatiste ne permite sa avem un nou consiliu de administratie, implicit si noi directori care sa fie numiti in urma propunerilor din adunarea generala. E nevoie sa facem acesta schimbare si sa asiguram o functionare mult mai eficienta a institutiilor”, a declarat  Zetea.

Acesta a mai spus ca USL are in plan sa schimbe consiliile de administratie la Aeroportul International Baia Mare si Societatea de Drumuri si Poduri, unde vor fi numiti, apoi, alti directori. Zetea a mai aratat ca PSD nu intentioneaza sa inlocuiasca directorii care sunt membri de partid cu oameni apolitici sau de alta culoare politica, asa cum face PNL.

 

Lăsaţi un răspuns