Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Adeziune la PNL in stand-by pentru Nechita de la Electrica

Florin Nechita

Florin Nechita

Florin Nechita de la Electrica Distributie SA a fost denumit „Geoana de Maramures” dupa ce a ajuns in functia de director, unde a ramas cateva  ore, la fel cum Mircea Geoana a fost presedinte pentru o noapte dupa  alegerile prezidentiale din 2009.

Situatia s-a inregistrat in luna decembrie a anului trecut, cand in urma unor jocuri de culise care s-au facut in PNL Maramures, cativa liberali  au pus umarul pentru a schimb din functia de director, pe Doru Lese, membru PNL si fost parlamentar cu Nechita care nu era inregimentat politic. Voci din PNL spuneau la acea vreme ca nu conteaza culoarea politica, ci doar profesionalismul, astfel ca Doru Lese si-a recapatat functia inapoi, la cateva ore dupa ce Nechita se instalase in post.

Nechita nu a renuntat la visul sau de a ajunge director al societatii in cadrul careia profeseaza si a decis sa se inscrie intr-un partid pentru a ajunge la postul ravnit prin sprijin politic. Astfel, s-a indreptat spre PNL, partid „in ograda” caruia a ajuns acest post dupa negocierile privind serviciile deconcentrate din Uniunea Social-Liberala.

La sfarsitul saptamanii trecute, Nechita s-a prezentat la sediul PNL pentru a se inregimenta politic, insa a fost pus in asteptare. „PNL Baia Mare are portile deschise si primim saptamanal cate 20 de colegi in organizat ie. A venit si Florin Nechita, pentru a se inscrie in organizatie, insa adeziunea acestuia nu a fost supusa aprobarii in sedinta Biroului Permanent Municipal. Adeziunea acestuia nu s-a luat in discutie pentru validare, astfel ca va trebui sa depuna adeziunea la o viitoare sedinta”, a declarat Mircea Dolha, presedinte interimar PNL Baia Mare. Acesta a mai spus ca pentru a se inscrie in PNL, fiecare persoana trebuie sa se prezinte la sediul organizatiei si sa spuna ceva din CV-ul lui. Asta in conditiile in care, partidele, inclusiv PNL, au pus la dispozitia celor care doresc sa li se alature un sistem prin care se pot inscrie online (sau chiar prin telefon, practica dovedita de-a lungul timpului).

In cazul in care Florin Nechita va fi primit in PNL ne intrebam cum va vota familia acestuia in alegeri si ce candidati va sustine avand in vedere faptul ca sotia acestuia este membru PSD.

Lăsaţi un răspuns