Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Drulea: Voi face lobby pentru ca maramuresenii sa participe si in urmatorii ani la Targul de la Berlin

Cosmin Drulea

Cosmin Drulea

A ramas impresionat de ceea ce a vazut la Targul de la Berlin in „Saptamana Verde”, iar acum spune ca va face lobby pentru ca producatorii de produse traditionale din Maramures sa participe si la urmatoarele editii. Este cazul lui Cosmin Drulea, unul dintre cei mai tineri consilieri judeteni, acesta avand si functia de secretar executiv al PSD Baia Mare.

Expozitia Internationala pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura de la Berlin s-a deschis saptamana trecuta. Sapte producatori agricoli din Maramures si doi mesteri populari s-au dus la acest targ. O delegatie a Consiliului Judetean a insotit producatorii la acest eveniment.

„Am avut privilegiul de a participa la acest eveniment. In calitate de consilier judetean, sunt la prima participare de acest gen si sunt impresionat de ceea ce am vazut, de modul de organizare, de felul in care Maramuresul s-a prezentat la acest targ. Precizez ca este cel mai mare targ de produse traditionale din Europa si nu unul dintre cele mai mari. Au fost discutii privind bugetul alocat pentru acest eveniment (n. red. 127.000 de lei), dar, pot spune ca suma e nesemnificativa pentru ca s-a promovat imaginea Maramuresului si implicit a Romaniei prin participarea la acest eveniment. Ceea ce a facut Consiliul Judetean pentru producatorii din judetul nostru este un lucru extraordinar. Li s-a dat posibilitatea sa-si expuna ceea ce produc, iar de aici, totul tine de istetimea fiecaruia sa-si gaseasca piata de desfacere in tarile europene”, a declarat Drulea. Consilierul a mai aratat ca va incuraja producatorii agricoli sa participe si la urmatoarele editii a acestui eveniment.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Drulea: Voi face lobby pentru ca maramuresenii sa participe si in urmatorii ani la Targul de la Berlin”

  1. eu spune:

    Felicitari domnului consilier Drulea Cosmin, felicitari Maramuresului! Ati fost la inaltime, am vazut poze si filmari de la eveniment….foarte fumos! Va doresc cat mai multe participari la asemnenea evenimente,oameni competenti care ne reprezinta asa cum trebuie!

Lăsaţi un răspuns