Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Zetea: PSD Maramures a crescut in ochii conducerii centrale a partidului

Gabriel Zetea

Gabriel Zetea

PSD Maramures a primit, pentru alegerile europarlamentare, un targhet comparabil cu cel al judetelor din sudul tarii. Astfel, conducerea centrala a partidului a stabilit pentru PSD Maramures un procent de 35%, rezultat pe care trebuie sa-l obtina la alegerile europarlamentare din luna mai.

Presedintele social-democratilor maramureseni este de parere ca acest procent este o davada ca organizatia judeteana a crescut in ochii conducerii cantrale a partidului. „Acest targhet ne obliga, dar, in acelasi timp, arata recunoasterea de care PSD Maramures se bucura in ultima perioada la nivel central. Avem un target comparabil cu judete care nu au populatie minoritara asa cum are Maramuresul. Este un lucru extrem de important pentru noi si arata increderea pe care conducerea centrala o are in oirganizatia din  Maramures”, a declarat Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures.

Pentru alegerile europarlamentare din luna mai, PSD Maramures isi doreste pe liste, pe un loc eligibil, un candidat propriu. Numele acestuia va fi facut public doar saptamana viitoare dupa ce liderii PSD se vor intalni cu Victor Ponta, insa tot mai multe voci din mediul politic dau aproape sigura o candidatura a maramuresencei Ioana Pop-Cazacu, fost presedinte al organizatiei judetene de tineret, iar in prezent, presedinte executiv in TSD la nivel central. In perioada 2007-2008, aceasta a fost stagiar, dar si consilier la Bruxelles, in Parlamentul European.

Lăsaţi un răspuns