Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Consultaţii oftalmologice gratuite, la sediu de partid

consultatii oftalmologice

consultatii oftalmologice

Măsurarea tensiunii intraoculare, a acuităţii vizuale şi de depistare a altor probleme oftalmologice- astfel de examinări s-au făcut, în mod gratuit, pe parcursul acestei săptămâni, acţiunea fiind demarată de Organizaţia de Femei a PDL (OFPDL). Examinările gratuite s-au făcut atât în Baia Mare, la sediul PDL Maramureş, cât şi în Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus, Borşa, Baia Sprie şi Cavnic.

O acţiune similară s-a derulat anul trecut, tot la iniţiativa OFPDL. „După acţiunea din noiembrie, am primit foarte multe solicitări pentru a relua această activitate care se desfăşoară gratuit. Prin intermediul acestei acţiuni, nu numai că se depistează afecţiunile oftalmologice, dar se pot comanda şi ochelari sau se poate merge la un specialist în baza unui bon care se eliberează”, a declarat Dinuca Selejan, preşedinte OFPDL Baia Mare.

Aceasta a mai arătat că numărul celor care s-au prezentat la consultaţii a fost ridicat, ceea ce înseamnă că acţiunea şi-a atins scopul. „Acţiunea din această săptămână a avut impact. Până joi, la orele amiezii, numai la sediul din Baia Mare, au fost peste 2.000 de persoane care au solicitat examinare gratuită”, a declarat Selejan.

 

Lăsaţi un răspuns