Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Man: PDL va organiza mitinguri la nivel regional

Mircea Man

Mircea Man

„Am venit singur, la Bucuresti, sa-mi apar tara. O sa vin de cate ori va fi nevoie”, asa a spus un maramuresean care a facut parte din delegatia PDL care s-a deplasat, zilele trecute, la Bucuresti, unde a organizat un miting. Actiunea a fost organizata in semn de protest fata de modul in care guverneaza USL, pentru apararea statului de drept, dar si impotriva minciunii – arta guvernarii USL, dupa cum liderii PDL.

Mitingul organizat, la sfarsitul saptamanii trecute, in capitala, de PDL a fost o reusita, spune presedintele democrat-liberalilor maramureseni. Mircea Man a subliniat ca nu a fost greu ca PDL sa adune oameni care sa participe la miting deoarece lumea e nemultumita de guvernarea Ponta si multi au participat la actiune fara fie chemati.

„Noi ne-am prezentat cu 140 de persoane din Maramures, desi initial am anuntat ca vom avea 100 de delegati. Acestia au venit fara sa insistam”, a declarat Man. Presedintele PDL Maramures a subliniat ca actiunile de acte gen vor continua si in urmatoarea perioada. „Vom organiza mitinguri la nivel de regiuni si vom prezenta populatiei abuzurile pe care le face guvernarea USL, dar si modul in care incearca sa modifice Constitutia”, a precizat Man.

 

Lăsaţi un răspuns