Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Ministrul Mediului a semnat contractul de finantare pentru managementul deseurilor

„Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures” are contract de finantare. Asta spun reprezentantii administratiei judetene, dupa ce ministrul Mediului a semnat contractul de finantare pentru proiect.

semnare contractProiect este cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, iar ministrul Mediului si-a pus semnatura pe contract in 10 februarie. Obiectul acestui contract este reglementarea termenilor si conditiilor de acordare a finantarii nerambursabile pentru implementarea proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor în judeţul Maramures”. Valoarea totală a proiectului se ridica la  229.148.934 lei  fără TVA. Valoarea eligibilă a proiectului este de 208.315.172 lei – fără TVA.

Până la această oră, în cadrul acestui proiect, Consiliul Judetean (CJ) Maramures, în calitate de beneficiar, a încheiat două contracte< unul pentru servicii de proiectare pentru depozitul ecologic din cadrul Centrului Integrat de Management al Deseurilor si unul pentru servicii de verificare tehnică prin verificatori atestati pentru documentatiile tehnice întocmite în cadrul proiectului.

 

Reprezentantii CJ au mai aratat ca alte trei contracte sunt în procedura de achizitie în sistemul electronic. Este vorba de servicii de audit financiar, servicii de asistenta tehnica pentru managementul proiectului si servicii de asistenta tehnica pentru supervizarea executiei lucrarilor.

Lăsaţi un răspuns