Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Dolha il acuza pe prefectul Rohian ca-si face imagine in judetul Bihor

Mircea Dolha, presedinte interimar al PNL Baia Mare si deputat de Maramures, il acuza pe prefectul judetului ca a influentat soarta unui proiect pentru care s-a solicitat finantare. Dolha l-a comparat pe Anton Rohian, prefectul judetului, cu un personaj politic pe care incepe sa-l copieze (facand trimitere la primarul municipiului Baia Mare) si chiar si-a permis sa-i dea o lectie de geografie.

Anton Rohian

Anton Rohian

„Ii recomand domnului prefect sa lase oamenii sa lucreze”, a fost sfatul lui Dolha pentru Anton Rohian, prefectul judetului. Recomandarea vine dupa ce Dolha s-a aratat deranjat de faptul ca prefectul a incercat sa intervina pentru obtinerea unor fonduri pentru indiguirea malului raului Viseu, la Bistra.

„Un proiect anuntat cu mare pompa de prefectul Rohian a fost respins de la finantare. S-au cerut fonduri pentru indiguire, la Bistra, unde se poate ajunge la o tripla catastrofa. Malul raului este in pericol, iar drumul si calea ferata se pot surpa. Lucia Varga, fost ministru delegat, a fost acolo anul trecut, in luna mai, a vazut despre ce e vorba. Acum apare prefectul, care incearca sa copieze un personaj politic ce stie sa-si gestioneze propria imagine. Prefectul a fost la ministerul Apelor, dar comisia tehnica a respins proiectul.  Prefectul a vazut ceva document despre aprobare de fonduri pentru Valea Bistrei. A incercat sa-si faca imagine din acest proiect, dar nu a stiut ca Valea Bistrei e in judetul Bihor”, a declarat Dolha.

Lăsaţi un răspuns