Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Norica Nicolai şi Ludovic Orban le-au vorbit maramureşenilor despre un PNL puternic şi veritabil

Liberalii Norica Nicolai şi Ludovic Orban au fost prezenţi, la sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Maramureş. Cei doi membri marcanţi ai PNL s-au întâlnit cu activul de partid şi cu alegătorii maramureşeni, cărora le-au explicat de ce PNL a ieşit de la guvernare şi ce reprezintă alegerile din 25 mai pentru partid.

Norica Nicolai a declarat sâmbătă, în Baia Mare, că după trei săptămâni de campanie electorală, în care românii nu au asistat decât la „un balcanism ieftin, penibil, violent chiar, şi la nicio dezbatere, la nicio propunere pentru acest popor”, PNL a fost singurul care s-a detaşat de acest limbaj periferic şi a încercat să arate românilor că este altfel.

Obligaţia Partidului Naţional Liberal

„Cred că este obligaţia Partidului Naţional Liberal să înceteze vânzarea acestei ţări, să o conserve cu oamenii ei, cu tradiţiile ei, cu cultura ei şi să înceapă reconstruncţia României. Cred că este momentul, după 23 de ani de experienţe politice, mai mult sau mai puţin nefericite, eu aş spune că nu toate fericite, ca partidul să devină cel mai puternic partid al dreptei româneşti şi să câştige singur alegerile. PNL eu nu cred că se decide pe 25 mai. Nu vreau ca soarta PNL să fie legată de liderii lui. Liderii trec, PNL rămâne. Asta trebuie să înţeleagă cu toţii”, a precizat candidatul PNL pentru Regiunea de nord-vest la alegerile europarlamentare, Norica Nicolai.

Ludovic Orban, în Maramureş

În judeţul Maramureş s-a aflat sâmbătă şi deputatul liberal Ludovic Orban. La invitaţia preşedintelui PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş, Ludovic Orban a fost prezent la Sighetu Marmaţiei, unde a dat startul semi-maratonului „Alergăm pentru educaţie”. De asemenea, Ludovic Orban a discutat şi cu alegătorii sigheteni pe care i-a întâlnit pe străzile din municipiu. Deputatul liberal a ajuns sâmbătă şi în Baia Mare, la Adunarea Generală a PNL, în cadrul căreia a anunţat că Partidul Naţional Liberal se află, pe 25 mai, în faţa celui mai sever şi mai greu examen pe care l-a dat în ultimii 24 de ani.

pnl Mesaj pentru maramureşeni

Ludovic Orban le-a explicat membrilor şi simpatizanţilor PNL de ce partidul pe care îl reprezintă a ieşit de la guvernare şi care sunt intenţiile premierului Victor Ponta. „A mai rămas o săptămână de campanie. Mai avem timp o săptămână să-i convingem pe toţi acei băimăreni care încă sunt seduşi de minciunile PSD-ului şi a slugilor lui Sebastian Ghiţă, Dan Voiculescu, să acorde votul cuiva care îi reprezintă cu adevărat. Acestor oameni trebuie să le spunem adevărul. PNL a luat o decizie extrem de riscantă, prin care am preferat să renunţăm la putere, la funcţiile din aparatul de stat, pentru a ne păstra onoarea. PNL a luat această decizie pentru că Victor Ponta şi cu ceata lui au trădat încă din prima zi a guvernării pe toţi cetăţenii care au votat USL şi care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu. Aceste alegeri pentru Parlamentul European sunt alegeri în care noi trebuie să arătam foarte clar că PNL, un partid european prin vocaţie, a reuşit să aşeze România în Europa”, a declarat deputatul liberal Ludovic Orban.

(Biroul de presă PNL Maramureş)

Lăsaţi un răspuns