Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PMP vrea sa castige alegerile din Borsa

ciprian-rogojanAstazi la Borsa, in cadrul unei conferinte de presa conducerea PMP a vorbit depre importanta alegerilor din Borsa, pe care vrea sa le castige, dar si a celor europarlamentare. Pentru noul partid, al celor cu credinta si care au lasat ceva in urma lor, cele doua evenimente sunt importante in primul rand pentru ca sunt primele provocari si constitue rampa de lansare catre o politica facuta altefel, care vine in sprijinul cetateanului.

 

Aceasta campanie este una dura pentru Partidul Miscarea Populara (PMP) care se loveste de puterea PSD-ului care vrea sa-i stopeze ascensiune prin orice mijloace. PMP acuza PSD ca foloseste in aceasta campanie electorala toate tertipurile pentru a-si asigura dominatia categorica a spatiului public si pentru a strivi orice concurenta.

„PSD a pus in functiune o masinarie politica extrem de agresiva, care-si propune sa distruga adversarii politici daca poate. In aceasta campanie electorala, tintele PSD sunt Miscarea Populara si presedintele Traian Basescu. Nu exista zi in care premierul Ponta sau ciracii sai politici sa nu atace, sa nu sicaneze campania PMP, sa nu incerce sa intimideze oamenii nostri. Politica PSD este aceea de a ne inchide gura, pentru ca ei sa ramana stapani absoluti ai spatiului public si sa-si poata cheltui in liniste milioanele de euro puse la bataie pentru a inrosi Romania si pentru a-l face pe Victor Ponta mai prezent decat era Nicolae Ceausescu in urma cu 25 de ani. Noi ii avertizam pe romani ca PSD este un partid agresiv si violent”, a declarat liderul PMP Maramures.

 

PMP transmite tuturor celor care vor o schimbare adevarata anul acesta in Romania ca trebuie sa inteleaga ca a veni la vot nu mai este doar o datorie civica, ci este un act de aparare a Romaniei de baronii locali, de un sistem mafiot care ar acapara total Romania daca Victor Ponta ar ajunge presedinte. „Facem un apel la toti cetatenii romani sa vina la vot pe 25 mai si sa dea un semnal clar ca Romania nu este a PSD. Costul unei Romanii conduse total de PSD este urias si este inacceptabil. Miscarea face schimbarea, dar prezenta face diferenta. Veniti cat mai multi la vot pe 25 mai ca sa oprim PSD-ul!”, a spus Ciprian Rogojan, senator si presedinte al PMP Maramures.

V. Lapusanu

Lăsaţi un răspuns