Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Senatorul Rogojan: Intrarea UDMR la guvernare – un compromis

Ciprian Rogojan, senator de Maramureş şi preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP), este de părere că intrarea UDMR la guvernare este un compromis.

Ciprian Rogojan

Ciprian Rogojan

„După eşecurile pe toate planurile a USL, culminând cu proasta guvernare, Victor Ponta este pe cale de a realiza un nou compromis doar de dragul de a rămâne la putere. PSD şi cooperativa de aliaţi încearcă să cumpere şi să ofere concesii politice UDMR şi celorlalte minorităţi. Un astfel de guvern nu trebuie susţinut”, a subliniat Rogojan. Senatorul consideră că este un paradox că se încearcă formarea unei majorităţi parlamentare cu reprezentanţi ai minorităţilor, după ce cetăţenii care au votat USL în 2012, iar acum „s-au trezit cu buzele umflate şi cu banii scoşi forţat din portofele, pentru a susţine povara unui număr imens de noi taxe.” „Cel mai periculos lucru este, în acest an electoral, că Victor Ponta şi PSD vor trebui să plătească, tot din banii noştri, susţinerea politică a UDMR, prin alocări de fonduri şi numiri în funcţii publice”, a subliniat senatorul.
Rogojan a mai arătat că în cazul în care noul guvern va continua politicile USL, Partidul Mişcarea Populară va vota împotriva lui.

 

Lăsaţi un răspuns