Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Contrabandă în formă agrevantă la Ruscova

Poliţiştii de frontieră de la Poienile de sub Munte au declanşat în 26 martie o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană în zona de responsabilitate.

 

Astfel, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră au observat, în zona de frontieră, aproape de localitatea Ruscova două persoane care transportau două colete voluminoase dinspre frontieră.

politia-frontiera-caine

Cu ajutorul câinelui politist de intervenţie Obuxa, au procedat la interceptarea persoanelor în cauză şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţenii români T. Ioan, de 40 de ani şi B. Vasile, de 41 de ani, ambii domiciliaţi în Maramureş.

În coletele pe care cei doi bărbaţi le transportau, au fost descoperite 888 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 8.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi maramureşeni sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

 

Lăsaţi un răspuns