Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Casă de tip familial renovată de Rotaract

Clubul Rotaract Baia Mare a finalizat lucrările de renovare și modernizare a Casei de Tip Familial Nr. 4 din Baia Mare.

rotaract renovareAceastă acțiune, denumită „Renovăm o casă, dăruim acasă” marchează astfel finalizarea proiectului caritabil „Bănuț pentru Suflețel” și s-a desfășurat pe parcursul a 4 săptămâni, având ca scop principal renovarea casei, igienizarea și dotarea ei cu strictul necesar, precum si atragerea atenției autorităților locale si a opiniei publice in ceea ce priveste starea anumitor case de acest fel din municipiu.

Acest demers reprezinta un impuls in vederea mobilizarii cat mai multor forțe care sa vina in sprijinul celor 12 copii pentru crearea unui mediu numit „ACASĂ”.

Lucrările au fost realizate de membrii clubului Rotaract Baia Mare, care au renovat în total 9 încăperi: un living, două holuri, două băi, trei camere și bucătăria, precum și restaurarea în întregime a unor piese de mobilier. În plus, spațiile reabilitate s-au dotat cu strictul necesar.

Dorim pe această cale să aducem mulțumiri sponsorului nostru principal Aramis Feeling,dar și celorlalți sponsori, fără de care acest proiect nu putea fi dus la bun sfărșit: Grup General ID, 4Brands, Yes Agency, SC Delta Kit Construct SRL, SevenStudio, CMC , STILAURA , Log Out , Adal, Cofetăria Momenti si Florăria Magnolia Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns