Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Elevii maramureşeni, la Târgul Firmelor de Exercițiu

Companii de cosmetice, dulciuri și cofetărie, produse hand-made, din domeniul hotelier și chiar o companie aeriană, în realitate firme de exercițiu „înființate” de elevi din opt județe și-au prezentat, vineri, oferta în cadrul unui târg regional organizat de Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău.

targ-firme-exercitiuLuându-și în serios misiunea de întreprinzători, mulți dintre elevi și-au creat uniforme specifice domeniului în care activează firma sau articole speciale de îmbrăcăminte, au pregătit pliante, cataloage și materiale de prezentare, spoturi publicitare și mostre de produs, acolo unde acest lucru a fost posibil.

Potrivit organizatorilor, la Târgul Firmelor de Exercițiu s-au înscris 24 de „firme” cu participare directă din șase județe — Sălaj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Cluj și Sibiu, precum și șapte firme de exercițiu cu participare indirectă din patru județe: — Bistrița Năsăud, Maramureș, Galați și Iași, implicând peste 150 elevi și 30 de profesori.

Firmele de exercițiu participă și la un concurs cu mai multe secțiuni: stand, catalog, materiale promoționale, spot publicitar, prezentare și cel mai bun manager.

De asemenea, un premiu special al juriului „Excelența în afaceri” va fi acordat firmei de exercițiu care va impresiona prin abilități antreprenoriale deosebite.

sursa: Agerpres

Lăsaţi un răspuns