Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Gorghiu a venit în Maramureş. „Dacii liberi şi penali din PNL” au dus-o în piaţă

PNL Maramureş a primit vizita unor lideri de la centru. Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, a fost pentru două zile în Maramureş. „Dacii liberi şi penali” din PNL – aşa cum au fost numiţi liderii din Maramureş – Mircea Man şi Ovidiu Nemeş la „Starea naţiei” – au dus-o în piaţă pe Gorghiu.

gorghiu in maramures„Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal Alina Gorghiu se află, timp de 2 zile, în judeţul Maramureş. Azi printre cetățeni la Piața Izvoarele, conferință de presa, întâlniri cu membrii de partid, urmând ca mâine, 18 octombrie să participe la Şcoala Politică „Gh. I. Brătianu”, de la Sighetu Marmaţiei alături de secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur”, au scris liberalii maramureşeni pe un site de socializare, langa o fotografie (din luna octombrie 2015) cu care liberalii se mandresc.

Denumirea „Daci liberi şi penali” din PNL Maramureş – a fost motivata prin faptul că atât Mircea Man, cât şi Ovidiu Nemeş, co-preşedinţi ai organizaţiei judeţene, s-au „lovit” de prevederile Codului Penal. Mircea Man a fost invitat la declaraţii, de mai multe ori, de procurorii de la Oradea, într-un dosar care vizează traficul de influenţă, fiind pus sub invinuire şi mai are şi un dosar nesoluţionat la Înalta Curtea de Casaţiei şi Justiţie privind incompatibilitatea. Aspectele ce ţin de incompatibilitate nu sunt străine nici de Ovidiu Nemeş, însă acesta mai are şi două cauze pe rol, fiind trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

În aceste zile, liderii de la centru sunt aşteptati iar în Maramureş pentru a participa la lansarea candidatilor PNL.

 

Lăsaţi un răspuns