Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Judecătorul Stamate, preşedinte BEJ

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Maramureş are preşedinte. Astăzi, 8 aprilie, în şedinţă publică, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a preşedintelui şi locţiitorului Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană.

palat justitieTot prin tragere la sorti au fost desemnati şi preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale înfiinţate pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile publice locale din data de 5 iunie 2016.

Intr-un comunicat de presa al Tribunalului Maramures se arata ca, in conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, în funcţiile de preşedinte şi locţiitor al preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Maramureş au fost desemnaţi, din rândul judecătorilor în exerciţiu ai Tribunalului,judecator Stamate-Tămăşan Nicolae şi, respectiv, judecator Waltner Ileana-Daniela, dinn cadrul Secţiei I civile.

„Rezultatul tragerii la sorţi a preşedinţilor birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale şi a locţiitorilor acestora a fost comunicat Instituţiei Prefectului  Judeţului Maramureş şi Autorităţii Electorale Permanente – Biroul Judeţean Maramureş”, se mai arata in comunicat.

 

Lăsaţi un răspuns