Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Liliana Moga pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Județean

PSD Maramureș este pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte  procedura internă de desemnare a candidaților pentru Consiliul Județean Maramureș. Este o procedură democratică, viitoarea listă a candidaților PSD pentru CJ urmând să fie compusă din propuneri venite din fiecare zonă istorică a județului.

Lili Moga la psdMaramureșul a fost împărțit în șapte zone reprezentative, iar o parte din organizațiile zonale și-au desemnat, prin vot, proprii reprezentanți pe lista pentru Consiliul Județean. Prima mini-conferință a avut loc în Baia Mare, iar organizația municipală i-a desemnat ca și candidați ai PSD pentru CJ Maramureș, pe Cosmin Drulea și Nistor Lihet.

A urmat mini-conferința din zona Codru-Chioar, desfășurată la Ariniș, unde au fost aleși trei reprezentanți ai zonei, pentru lista eligibilă a PSD la Consiliul Județean. Este vorba despre Liliana Moga, ca propunere a organizației PSD Ariniș, Sorin Șunea, propunerea organizației PSD Tăuții Măgherăuș și Călin Ștefan Pop, propunere făcută de organizația PSD Săcălășeni.

 

Liliana Moga: Voi continua toate proiectele începute în mandatul de consilier municipal

Liliana Reghina Moga conduce, de mai bine de două decenii, afacerea familiei, iar de patru ani este consilier municipal în Consiliul Local Baia Mare. Propusă de Organizația PSD Ariniș pentru lista Consiliului Județean Maramureș, Liliana Moga a declarat că va continua toate proiectele sociale, proiectele de suflet prin care s-a făcut remarcată în ultimii ani. ”Mă onorează faptul că am fost validată pe zona Codru și pot afirma, fără nicio reținere, că mă bucur să fac parte din echipa social-democrată a județului Maramureș. Am fost alături, în ultimii trei ani, de persoane dragi mie din PSD, am colaborat foarte bine la alegerile europarlamentare, iar apoi la cele prezidențiale din 2014. Voi munci, pe mai departe, alături de echipa social-democrată și voi continua toate proiectele pe care le-am inițiat din calitatea de consilier municipal”, a declarat Liliana Moga.

 

Pop Călin: PSD pune în valoare calitățile tinerilor

Propus de Organizația PSD Săcălășeni pentru funcția de consilier județean, Călin Ștefan Pop este un tânăr de 23 de ani, absolvent al Facultății de Administrație și Management Public la Academia de Studii Economice din București. ”Sunt încântat să văd că un partid atât de puternic, pune în evidență capacitățile tinerilor care au studiat managentul public și admininistrație. Este o șansă extraordinară să putem aplica în practică ceea ce am învățat teoretic și doresc să mulțumesc PSD Săcălășeni, dar și PSD Maramureș, că îmi oferă șansa de a face ceva pentru societate, împlinind, astfel, un vis al meu din copilărie”, a precizat Călin Pop, propunerea Organizației Săcălășeni pentru Consiliul Județean Maramureș.

 

Sorin Șunea: Vom duce mai departe proiectele comunității

Sorin Șunea are 48 de ani, de profesie economist, iar ca ocupație este șeful Agenției Vital din Tăuții Măgherăuș. ”Organizația din Tăuții Măgherăuș m-a desemnat ca și reprezentat al zonei în viitorul Consiliu Județean Maramureș, propunere care mă onorează, dar mă și obligă să fiu mai bun, mai implicat în problemele comunității. Încrederea pe care mi-a arătat-o PSD Maramureș, precum și organizația locală a social-democraților din Tăuții Măgherăuș o privesc ca pe o șansă de a face cât mai mult bine societății în care trăiesc. Trebuie să ducem mai departe toate proiectele demarate, pentru a le finaliza și a începe alte proiecte noi”, a declarat Sorin Șunea.

 

Gabriel Zetea: Încercăm să facilităm accesul oamenilor simpli către Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a arătat că, prin organizarea acestor mini-conferințe zonale, se dorește facilitarea accesului oamenilor simpli către CJ, concomitent cu reprezentarea directă a fiecărei zone reprezentative a județului. ”Reprezentativitatea zonală a candidaților PSD pentru Consiliul Județean Maramureș este un principiu la care am ținut foarte mult și văd că este extrem de apreciat de organizațiile social-democrate din județ, dar mai ales de cetățeni. Până acum, cea mai apropiată autoritate publică de cetățeni a fost primăria și instituțiile consiliilor locale. În prezent, prin acest mod de desemnare al consilierilor județeni ai PSD, încercăm să facilităm accesul oamenilor simpli către Consiliul Județean. Atâta vreme cât vor avea un om al locului care să-i reprezinte direct în Consiliul Județean Maramureș și care să le ducă problemele în plenul decizional al forumului administrativ județean, vom fi cu toții mai câștigați. Țara Codrului și Țara Chioarului sunt două zone apropiate tradițional de valorile social-democrate și de aceea sunt convins că eu, personal, dar și colegii mei propuși pentru Consiliul Județean Maramureș, vom reprezenta cu cinste interesele cetățenilor”, a declarat vicepreședintele CJ, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD MM

 

Lăsaţi un răspuns