Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Poliţişti ameninţaţi cu moartea

Doi poliţişti au fost ameninţaţi cu moartea, iar unul s-a ales şi cu câţiva pumni. Oamenii legii erau în timpul serviciului în momentul în care doi maramureşeni şi-au vărsat furia asupra lor.

politist batutProcurorii arată că în seara zilei de 27 martie, aproape de miezul nopţii, „pe raza municipiului Baia Mare, Daniel Cozac a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată P.A.D., lucrător de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale. În aceleaşi împrejurări, inculpatul Paul Cozac, având asupra sa o secure, a ameninţat cu moartea doi lucrători de poliţie  (P.A.D. şi O.V.I)  aflaţi în exercitarea atribuţiilor de servici”, arata procurorii.

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor COZAC DANIEL şi COZAC PAUL, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

 

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

 

 

Lăsaţi un răspuns