Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Trei borşeni pe listele PSD pentru Consiliul Judeţean

În cadrul mini-conferinței județene organizată de PSD Maramureș în zona Borșa-Moisei, mini-colegiu care cuprinde localitățile Borșa, Moisei, Săcel, Săliște și Dragomirești, reprezentanții organizațiilor social-demcrate și-au desemnat trei candidați pentru Consiliul Județean Maramureș, pe lista PSD.

Timis Gica

Gheorghe Bogdan TomoiagaGheorghe Bogdan Tomoiagă, în vârstă de 40 de ani, ca profesie profesor, iar ocupație director la o societate privată. Urmează Gică Timiș, în vârstă de 44 de ani, de profesie lucrător comercial, iar ca ocupație administrator al unei societăți private. Ultimul, dar nu cel din urmă candidat pentru CJ Maramureș din partea PSD Borșa – Moisei este Gheorghe Hanțig, 51 de ani, care este administrator al unei societăți de transport persoane și service auto.

Președintele PSD Borșa și primar al orașului, Sorin Ion Timiș a declarat că toți cei trei candidați sunt borșeni, oameni care au prestat o activitate Gheorghe Hantigremarcabilă în partid, persoane cunoscute și respectate de populația din Borșa.

Lăsaţi un răspuns