Ziar online de Maramures. Stiri din judet si informatii de interes national
joi, 19 iulie 2018

Zetea: Decizia în cazul Dragnea este profund nedreaptă

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat, vineri, sentinţa definitivă de doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul”, dosar în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea consideră această sentință ca fiind una nedreaptă și îngrijorătoare.

zetea si dragnea2”Vorbim despre o decizie profund nedreaptă, care sigur că nemulțumește în primul rând, dar ne și îngrijorează. Orice român implicat azi într-o campanie electorală își va pune semne de întrebare privind legalitatea acțiunilor sale. Tot ceea ce știam că e democratic și normal într-o campanie electorală, și vorbim aici, în mod special, de încurajarea oamenilor să iasă la vot, se pare că nu mai e legal. Ce era alb până acum în campaniile electorale din România, azi e negru”, a subliniat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Liderul județean al social-democraților a arătat că Liviu Dragnea este președintele pe care peste 400.000 de membri PSD l-au votat în cunoștință de cauză. La momentul candidaturii sale la președinția PSD, situația sa juridică era identică. ”Așadar, din punctul nostru de vedere, nu s-a schimbat nimic. Liviu Dragnea este președintele PSD și are obligația să rămână pentru a menține partidul unit, pentru ca PSD să continue să ofere constant și coerent, în această campanie electorală, dar și în viitor, proiecte pentru români. Am avut și ieri și azi, întâlniri cu colegii președinți de organizații județene din țară, dar și cu membri PSD Maramureș, iar poziția noastră este unanimă: Liviu Dragnea este omul care a demonstrat, de-a lungul carierei sale, o aplecare deosebită înspre problemele comunităților locale și am reușit, în ultimii ani, printr-o foarte bună colaborare administrativă, să finanțăm în județul Maramureș și nu numai, proiecte pe care alte guvernări le uitaseră. Și de aceea, Liviu Dragnea va avea și azi, și în viitor, simpatia și sprijinul nostru necondiționat”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 Biroul de presă al PSD Maramureș  

Lăsaţi un răspuns