Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

CSM Știința Baia Mare, prima echipă calificată în finala Cupei României

Echipa CSM Știința Baia Mare s-a calificat sâmbătă în finala Cupei României la rugby, după ce a învins CS Dinamo cu scorul de 40-13 (23-16) pe ”Arena Zimbrilor” din Baia Mare.

csm stiinta„A fost un meci frumos. Un meci în care băieții și aici mă refer mai ales la jucătorii din grămadă au vrut să demonstreze că meciul din grupe de la București, unde au fost dominați a fost unul accidental. Jucătorii s-au dăruit. Eu anticipam victoria, nu anticipam însă scorul. Dinamo astăzi și-au jucat șansa lor, însă este cam greu la Baia Mare să poți să te impui. Așteptăm ca sâmbăta viitoare la Timișoara, în finala Cupei României ediția 2016, C.S.M.Știința Baia Mare să fie susținută de cât mai mulți băimăreni. De asemenea mergem și sperăm să câștigăm Cupa României la Timișoara. Mă bazez pe potențialul acestor băieți, iar când spun aceste lucruri mă refer la faptul că de 8-9 ani C.S.M.Știința Baia Mare nu a jucat nici un meci decât cu gândul la victorie”, a declarat Călin Matei, preşedinte CSM Ştiinţa.

În finala Cupei României 2016, CSM Știința Baia Mare va juca cu învingătoarea din meciul de duminică: Timișoara Saracens — CSA Steaua (Stadionul „Gheorghe Rășcanu”, ora 13,00).

Lăsaţi un răspuns