Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Echipa PMP Vişeu de Sus: Construim împreună !

Au intrat în politică de puţină vreme, dar au reuşit să contruiască o echipă solidă. Echipa închegată vrea să meargă mai departe: să construiască pentru oraş, oraşul Vişeu de Sus.

andreca pmp viseuLa Vişeu de Sus, organizaţia locală a Partidului Mişcarea Populară (PMP) este formată din tineri care, în mare parte, nu au mai făcut politică până acum. „Avem o echipă unită, conștientă că, la Vişeu de Sus, în special, o să fie o luptă aprigă pentru funcţia de primar, dar şi pentru Consiliul Local”, a precizat Adrian Andreca, preşedinte PMP Vişeu de Sus, candidat PMP pentru funcţia de consilier local. 

 

Cu toate acestea, PMP nu se teme de competiţie. „Vasile Vald este candidatul PMP Vişeu de Sus pentru funcţia de primar. Este tânăr, ambiţios şi serios. Prin candidatul nostru putem să arătăm că și la Vişeu de Sus se pot face multe lucruri bune nu doar administraţie din birou”, a subliniat Andreca. 


„Tot tineri sunt şi candidaţii pentru Consiliul Local. Avem candidați oameni tineri cu idei, cu personalitate, oameni dornici să demonstreze că se poate face politică și cu gânduri curate. Noi vrem să construim, iar consilierii PMP o să aibă un cuvânt greu de spus pentru interesul vişeuanilor. Consilierii PMP nu vor fi niciodată o mașinărie de vot pentru interese private”, a subliniat Andreca.

 

 



 

 

Lăsaţi un răspuns