Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Elevi premiaţi la concursul pe teme de protecţie civilă

În 26 mai, în sala de sport a Liceului Teoretic ”Emil Racoviță” din Baia Mare s-a desfășurat concursul cu teme de protecție civilă ”Cu viața mea apăr viața”.

concurs-protectie-civilaÎn concurs s-au înscris şase echipe din cadrul școlilor generale și cinci echipe din cadrul liceelor din județul Maramureș.

Elevii au avut de parcurs trei probe: una teoretică și două practice. După transportul unui accidentat așezat pe o targă pe distanța de 50 de metri și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat, clasamentul a fost următorul: ciclul gimnazial locul I Scoala ”Octavian Goga” Baia Mare, locul II Școala Vișeu de Sus, locul III Școala ”Ioan Slavici„ Tăuții de Sus. Pe licee, locul I Liceul Penticostal Baia Mare, locul II Colegiul tehnic ”George Barițiu„ Baia Mare și locul III Colegiul Național „Gheorghe Șincai„ Baia Mare.

Câștigătorii au fost premiați și felicitați de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Maramureș și ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureș.

 

Lăsaţi un răspuns