Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Gheorghe Buda: Nu stăm cu mâna în sân când e vorba de siguranţa cetăţeanului

Siguranţa cetăţeanului este o prioritate pentru administraţia locală, spune Gheorghe Ioan Buda, viceprimarul oraşului Şomcuta Mare. Aceasta a subliniat că urmare a cazurilor de furt din locuinţe înregistrate, zilele trecute, la Vălenii Şomcutei, iar apoi la Buciumi, administraţia locală a luat atitudine.

gheorghe buda„Am fost informaţi şi noi despre situaţiile înregistrate în cele două localităţi aparţinătoare oraşului Şomcuta Mare. Oamenii ne-au solicitat sprijinul, iar, noi, ca administraţie, nu putem sta cu mâna în sân când e vorba de bunurile oamenilor, rodul  muncii lor. E vorba de siguranţă şi e normal ca noi să luăm atitudine. Pe de altă parte, suntem surprinşi de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în cele două localităţi, deoarece zona noastră este una relativ liniştită”, a declarat Buda.

Viceprimarul a precizat că pentru siguranţa cetăţenilor şi a bunurilor acestora Poliţia Locală va acţiona alături de alte organe de ordine pe raza oraşului Şomcuta Mare şi a localităţilor aparţinătoare. „Sperăm ca acţiunile noastre vor da rezultate”, a punctat Buda.

Lăsaţi un răspuns