Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Sfârşit de an la Şcoala Gimnazială Baia Sprie

Pe lângă programa şcolară obişnuită, pe parcursul anului 2015-2016, la Şcoala Gimnazială Baia Sprie s-au derulat mai multe activităţi având tematici diferite. Printre acestea se numără cercul de icoane pe sticlă, acţiune la care au participat 22 de elevi din clasele V-VIII, coordonaţi de profesoara de desen Dana Mociran şi profesoara de religie ortodoxă Ana Câmpian.

baia sprieÎn timpul anului şcolar au fost organizate, în instituţia de învăţământ, expoziţii cu ocazia Sărbatorilor de iarnă şi a Zilei de 1 iunie. Frumoasele lucrările au fost expuse şi la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, cu ocazia manifestării „De la Înviere la Înălţare”, unde lucrările au fost apreciate de preoţii profesori şi elevi.

După cum a informat directorul Ioan Tămaş, elevii din Baia Sprie au mai expus lucrările în instituţiile de învăţământ din Baia Mare (Şcoala „Mihail Sadoveanu”) şi Moisei (Şcoala Gimnazială) în cadrul unor parteneriate încheiate la începutul anului şcolar.

Directorul Ioan Tămaş a susţinut desfăşurarea acestor acţiuni şi a apreciat munca elevilor oferindu-le diplome şi sprijin necondiţionat pentru astfel de acţiuni. Eleva Iuliana Boroş din clasa a VII-a A, responsabilă de acţiune, a menţionat că pe timpul efectuării lucrării s-a simţit în pace, în linişte şi mulţumeşte lui Dumnezeu că a avut ocazia de a picta chipul Maicii Sfinte şi a unor Sfinţi.

Vasile Gherman

Lăsaţi un răspuns