Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Zetea: Am votat pentru tradiții, pentru valori și pentru viitor

La alegerile locale, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a votat la Seini, orașul său de baștină. Potrivit declarației sale, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș și candidat pentru o nouă poziție pe lista viitorului CJ, a precizat că a votat pentru tradiții, pentru valori și pentru viitor.

zetea la vot”Am votat, azi, cu multă încredere, cu gândul la Maramureș, pentru tradițiile județului nostru, tradiții provenite de la părinții noștri și care trebuie să le păstrăm intacte pentru generațiile viitoare, am votat pentru valorile noastre autentice, maramureșeni valoroși și demni, am votat pentru viitor, viitorul nostru, al celor care trăim în prezent, dar mai ales viitorul copiilor noștri.

Sunt convins că fiecare alegător care s-a prezentat la urne pentru a desemna primarul, consilierii locali și județeni își dorește mai bine pentru el, pentru familia și apropiații săi și am convingerea că azi au fost aleși oameni care să reprezinte cel mai corect interesele fiecărui maramureșean”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Lăsaţi un răspuns