Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Zetea: Îmi doresc să mergem mai departe cu capul sus

Partidul Social Democrat Maramureș este câștigătorul net al alegerilor locale din 2016. Cifrele vorbesc de la sine: de la 17 primari aleși pe listele PSD în 2012, anul 2016 a adus, prin votul maramureșenilor, 44 de primari în tabăra social-democrată. Și numărul consilierilor județeni a crescut de la 10 în 2012, la 14 aleși județeni în 2016. În ceea ce privește consilierii locali, dacă în 2012 au fost 260 de mandate pentru PSD, în 2016 vor fi investiți în funcții 392 de aleși locali.

Gabi Zetea2Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că acest rezultat reprezintă munca depusă de Partidul Social Democrat în ultimii patru ani de zile, o muncă neîntreruptă și dusă în beneficiul cetățeanului pentru păstrarea tradițiilor, recunoașterea valorilor și pentru un viitor mai bun pentru fiecare maramureșean.

La ședința Comitetului Executiv Național de marți, 7 iunie, de la București, am primit felicitările liderului central, Liviu Dragnea, pentru scorul istoric obținut în Maramureș. Reprezentăm a treia forță social-democrată în Transilvania, situându-ne imediat după Bistrița și Hunedoara. Voi cere ca cei care au fost aleși să renunțe la gândul concediului, iar odată ce își iau mandatele în mână, să ne apucăm de treabă. Atât la nivelul consiliilor locale, cât și în Consiliul Județean trebuie să verificăm fiecare proiect, să analizăm fiecare detaliu pentru a le implementa cât mai repede. Ne pregătim, riguros, pentru alegerile locale din toamna acestui an”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

         Gabriel Zetea: ”Comitetul Executiv Județean al PSD va analiza rezultatul alegerilor locale”

         Gabriel Zetea, liderul județean al PSD a declarat că vineri, 10 iunie, cu începere de la ora 13.00, Comitetul Executiv Județean al PSD Maramureș se va întruni în ședință, pentru a analiza rezultatul alegerilor locale din 5 iunie. La această ședință vor participa toți primarii aleși în mandatul 2012 – 2016, cei 14 consilieri județeni care așteaptă validarea mandatului și parlamentarii județului. Referindu-se la scorul obținut de PSD în Baia Mare, președintele PSD Maramureș a declarat că nu este un rezultat care să mulțumească partidul și urmează să se ia o decizie în acest sens.

”Vom analiza activitatea din precampanie și din campanie a fiecărui candidat, a fiecărei organizații social-democrate din Maramureș. Am făcut mereu astfel de analize în PSD, iar acolo unde am înregistrat rezultate slabe, am avut două variante: fie am ajutat organizațiile să crească, fie am schimbat conducerea. În ceea ce privește votul de la Baia Mare, noi nu vom da vina pe băimăreni, fiindcă niciodată oamenii nu greșesc. Votul reprezintă cea mai importantă modalitate de exprimare, iar noi respectăm decizia băimărenilor”, a concluzionat liderul PSD Maramureș.

         Gabriel Zetea a precizat că, înaintea acestei campanii electorale a cerut două lucruri candidaților social-democrați: să respecte criteriile de integritate ale partidului pentru a putea lucra în administrație în acord cu legea și, cel mai important, le-a cerut să nu mintă. ”Am cerut să nu propună proiecte pe care să nu le putem duce la îndeplinire. Ne vom păstra cuvântul, este o victorie importantă a PSD în Maramureș și vreau, îmi doresc să mergem mai departe cu capul sus. Am fost singurul partid care am avut un program coerent de guvernare și toate lucrurile pe care le-am prezentat le vom realiza în acest mandat”, a declarat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

       

Lăsaţi un răspuns