Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Ziua Copilului sărbătorită în centrele DGASPC

Actiuni specifice Zilei Internaţionale a Copilului s-au derulat, în 1 iunie, în majoritatea centrelor aflate in subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş.

copii piritaO acţiune aparte a fost destinată copiilor care trăiesc în comunitatea de pe Pirită din Baia Mare. „Cu ocazia zilei de 1 Iunie am decis, alaturi de partenerii nostri, sa le oferim o zi speciala copiilor din comunitatea de pe Pirita din municipiul Baia Mare, care sunt izolati din punct de vedere social si nu au acces la drepturile lor elementare.

Activitatile de astazi fac parte dintr-un plan mai larg de actiuni derulate de institutia noastra impreuna cu Serviciul de Asistenta Sociala Baia Mare si HHC Romania, care sa ajute intreaga comunitate de pe Pirita.

Aproximativ 40 de copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani au primit , un meniu cald si au participat la activitati distractive. Evenimentul s-a desfasurat la Gradinita cu program normal nr. 33 din municipiul Baia Mare.

Multumim si partenerilor care s-au implicat in acest proiect: HHC Romania, Fundatia Somaschi, Fundatia Voluntar Urban, Serviciul de Asistenta Sociala Baia Mare si Inspectoratul Scolar Maramures”, au precizat reprezentanţii DGASPC.

 

Lăsaţi un răspuns