Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

25 de poliţişti din Maramureş au predat ştafeta

In 30 iunie, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a avut loc festivitatea de retragere din activitate prin pensionare a 25 de poliţişti.

politistiA fost un moment emoţionant, la care a participat şeful inspectoratului, chestor de poliţie dr. Marincaş Viorica, adjunctul şefului inspectoratului, comisar şef de poliţie Todoran Ionel, precum şi şefii structurilor subordonate inspectoratului.

După zeci de ani în care au purtat cu onoare şi demnitate uniforma de poliţist, 6 ofiţeri şi 19 agenţi de poliţie au predat ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere.

Pentru sacrificiile şi eforturile depuse pe parcursul întregii lor cariere, şeful inspectoratului, chestor de poliţie dr. Marincaş Viorica le-a înmânat celor 25 de poliţişti diplome şi plachete.

,,Sunt onorată că am avut ocazia să muncesc alături de dumneavoastră, colegi devotaţi muncii de poliţie, care v-aţi implicat activ în soluţionarea problemelor tot mai diverse şi complexe pe care comunitatea le adresează în fiecare zi celor care poartă uniforma de poliţist” a precizat şeful inspectoratului, chestor de poliţie, dr. Marincaş Viorica.

 

Lăsaţi un răspuns