Anunturi
STIRILE ZILEI
- Solista Irina Pop – floare din grădina Cioltului – a înregistrat o nouă melodie
- Adrian Ghedan – pe urmele tatălui său. Solistul a lansat primul său videoclip
- Șomcuta Mare: Insule ecologice pentru deșeuri
- Spectacol la finalul școlii de vară
- Teatrul „ARARAT”, pe scenă la Șomcuta Mare
- La Șomcuta Mare, IN MEMORIAM Ioan Buteanu: 175 de ani
- USR Baia Sprie – o echipă competentă și modernă
- Șomcuteni pe listele de candidați ai PSD pentru Consiliul Județean
- Raysa Pop – eleva din Chioar cu care ne mândrim
- Începe proiectul ”Construire Centru de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice în Șomcuta Mare
- FOTBAL: Băiuțul bate tot!
- Comemorarea eroului I. Buteanu, la Șomcuta Mare
- Elevii-actori, pe scenă, în spectacolul absolvenților
- Violența în școli și consumul de droguri – dezbateri între instituții
- Concurs de muzică religioasă. Eliza Lazăr a câștigat marele premiu
- O școală „mai verde”, la Șomcuta Mare
- Insule ecologice, prin PNRR, la Șomcuta Mare. COMUNICAT: „PNRR: Fonduri pentru România Modernă și reformată”
“Școala de Bucătari” pentru tinerii fără venituri
Reader Feedback
Un raspuns catre ““Școala de Bucătari” pentru tinerii fără venituri”
Lăsaţi un răspuns
* Lucrări de instalaţii electrice de calitate şi iluminat ornamental *** SC ILNIC ELECTRIC SRL, loc. Merişor, str. 133, nr. 26; Maramureş, tel. 0726.280.955. ************************* –- Complex LUMA –- ZONĂ DE RELAXARE –– – PISCINĂ –– – SALĂ DE EVENIMENTE –– RESTAURANT –– Şomcuta Mare, str. N. Bălcescu, nr. 25. Informaţii şi rezervări la tel: 0746.125.584, 0759. 791.206.
Școala de Bucătari, proiect desfășurat de Asociația „Adi Hădean” în parteneriat cu Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentului, va începe cursurile în octombrie 2016, dând ocazia unui număr de 10 tineri, absolvenți de liceu, să urmeze un stagiu de pregătire de un an de zile. Stagiul cuprinde, pe lângă cursurile de teorie, care se vor derula pe parcursul a 14 săptămâni (octombrie 2015 – ianuarie 2016), și ore de practică desfășurate în perioada februarie – iulie 2017, în bucătăriile unor restaurante de top din Cluj-Napoca. Orele de practică se vor desfășura zilnic, de luni până vineri, minim 6 ore pe zi, conform programului stabilit cu bucătarii-șefi ai fiecărui restaurant participant în proiect.
Pt fiul meu as fi interesata