Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Conducere interimară la TSD Baia Mare

La sfârșitul săptămânii trecute, tinerii social-democrați băimăreni și-au stabilit noua conducere interimară, în prezența președintelui TSD Maramureș, Cosmin Butuza. Astfel, președinte a fost validat Ciprian Podar, în timp ce vicepreședinți au fost numiți Florin Podină, Tudor Geleletu, Raluca Nilas, Alina Maria Dobra și Alex Adelin Tătar. Secretar al organizației a fost ales Florin Bratu, Biroul fiind completat cu nouă membri și doi secretari tehnici.

tsd-bmCiprian Podar, noul președinte interimar al TSD Baia Mare a arătat că, această poziție este una care îl obligă la rezultate cât mai bune și la multă muncă în cadrul organizației.

”În primul rând, doresc să mulțumesc conducerii PSD Maramureș, PSD Baia Mare, președintelui TSD Maramureș, Cosmin Butuza și colegilor din Biroul Permanent pentru încrederea acordată, aceea de a conduce destinele tineretului social-democrat din Baia Mare. Este o bucurie, dar, totodată, o responsabilitate foarte mare. Alături de seniori și colegii din TSD Maramureș, vreau să aducem organizația tinerilor social-democrați din Baia Mare în prim-planul politicii băimărene”, a declarat Ciprian Podar, președintele interimar al TSD Baia Mare.

Și liderul TSD Maramureș, Cosmin Butuza a mulțumit pentru activitate fostei conduceri a TSD Baia Mare, a felicitat nouă echipă a tinerilor social-democrați băimăreni și le-a urat mult succes și multă putere de muncă în campania electorală care se apropie cu pași repezi.

”Noi, TSD, suntem cea mai mare organizație de tineret și acest lucru se datorează fiecărui tânăr care a ales să vină în echipă alături de noi, în acești ani. Mulțumesc fiecăruia pentru munca depusă în acești ani, pentru profesionalismul și responsabilitatea abordată în fiecare acțiune comună a TSD, pentru felul în care ați răspuns PREZENT la fiecare solicitare a echipei executive a tineretului TSD, dar și la solicitările seniorilor din PSD, cei care ne-au susținut în toate acțiunile intreprinse. Împreună am devenit o echipă puternică, un exemplu pentru organizațiile de tineret din țară. Urmează o perioadă grea pentru noi, pentru toți reprezentanții social-democrați din județ și din țară. Țelul nostru trebuie să fie unul comun și să milităm pentru același scop: câștigarea alegerilor parlamentare din luna decembrie. Trebuie să strângem rândurile și să demonstrăm că PSD își merită statutul de cel mai mare și cel mai important partid din România, din Maramureș. Am convingerea că TSD Baia Mare va reuși să își păstreze statutul de cea mai mare organizație de tineret din municipiu, iar angajamentul pe care ni-l luăm este acela de a continua să dăm acestei societăți tineri competenți și responsabili, care se vor dovedi profesioniști adevărați în viața politică și în administrație. Împreună – da, putem!”, a declarat președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Reader Feedback

Un raspuns catre “Conducere interimară la TSD Baia Mare”

  1. maria spune:

    Vai de voi, viitori penali ai Maramuresului. E bine ca a trimis biroul de presa comunicat , daca ii lua interviu sigur nu stia ce sa zica. Tinerii rosiatici se remarca doar prin nesimtire, limbaj licentios si prostie.

Lăsaţi un răspuns