Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Gorghiu are pretenţii de la liberalii maramureşeni. Vezi ce nu acceptă liderul PNL

A fost în Maramureş şi a fixat targhet pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu prilejul vizitei efectuate în Baia Mare, Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, a spus ce pretenţii are de la PNL Maramureş şi ce nu accepttă.

gorghiu-in-maramuresAlina Gorghiu a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, în Baia Mare. A participat la Balul PNL organizat cu ocazia Festivalului Castanelor, i-a convocat pe liberali la şedinţă şi a făcut o vizită printre standurile de la Festivalul Castanelor.

La şedinţa cu organizaţia PNL Maramureş, Gorghiu a spus care sunt aşteptările pe care le are de la organizaţia judeţeană.

„La Maramureş nu accept un scor sub 30 de procente şi nu cred că se va pune problema să nu avem patru parlamentari de Maramureş, motiv pentru care o să îi încurajez pe toţi să se implice şi o să le solicit tuturor să aleagă o echipă competentă, o echipă care să reprezinte Maramureşul în parlament aşa cum se cuvine. Înţeleg de la preşedintele (n.red. interimar) Mircea Dolha cî sunt peste 20 de persoane înscrise în această competiţie. Sunt absolut convinsă că vor avea criterii obiective de evaluare a candidaturilor”, a declarat Gorghiu.

 

Lăsaţi un răspuns