Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Prefect: Dezvoltarea sustenabilă prin cultură a judeţului rămâne o prioritate

Competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii a fost un prilej în sine pentru a ne îndrepta atenția spre noi oportunități de dezvoltare a comunităților în care trăim și modul în care ne punem în valoare țara.

sebastian-luputPrefectul Județului Maramureș, Sebastian Mihai Lupuț, felicită pe această cale orașul Timișoara și întreaga comunitate ce a primit nominalizarea juriului internațional. „Am convingerea că România va fi reprezentată la cel mai înalt nivel în anul 2021 când un orașul Timișoara va purta titlul de Capitală Europeană a Culturii.”

Înstituția Prefectului, Județul Maramureș susține în continuare demersurile culturale inițiate de Fundația Baia Mare 2021 și comunitatea locală, astfel încât proiectele atât de atent concepute pentru Baia Mare, Maramureș și întreaga regiune de Nord Vest să fie realizate.

„Apreciez munca și devotamentul, profesionalismul și energia tuturor celor ce s-au implicat în toată această perioadă în candidatura orașului Baia Mare la titlul de Capitală Europeana a Culturii. Efortul comun și colaborarea instituțiilor, ong-urilor, oamenilor de cultura, voluntarilor, a sponsorilor și a tuturor partenerilor trebuie să meargă înainte și vom face tot posibilul pentru a ne ridica în continuare peste așteptări. A declarat Prefectul județului Maramures, Sebastian Mihai Luput, aflat în București la conferința de presă susținută de Ministrul Culturii.”

Institutia Prefectului- Judetul Maramures

 

Lăsaţi un răspuns