Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Zetea: Tuturor elevilor le doresc să aibă un an școlar reușit

Primul clopoțel, cel care anunță începerea unui nou an școlar, a avut și va avea mereu o însemnătate deosebită pentru fiecare dintre noi, indiferent că ne referim la elevi, părinți, bunici sau cadre didactice.

gabi-zeteaPrima zi de școală aduce emoție, bucurie, speranță și multe așteptări din orice postură o privim.

Preșcolarii se pregătesc de un nou an de grădiniță, elevii clasei 0 iau întâiul contact cu doamnele învățătoare sau domnii învățători, cei din clasele primare se gândesc la gimnaziu, elevii de gimnaziu își îndreaptă gândurile spre liceu, liceenii visează deja la viața de studenți, iar studenții reprezintă viitorii oameni de valoare ai societății noastre.

Cadrele didactice privesc cu bucurie și multe așteptări spre fiecare dintre reprezentanții acestor generații de elevi, iar părinții și bunicii sunt cei care visează ca, prin copiii lor, să își vadă realizate cele mai importante și ascunse idealuri.

La debutul unui nou an școlar, doresc să transmit un mesaj de felicitare tuturor dascălilor din Maramureș, să le urez multă putere de muncă și multe realizări profesionale care să fie răsplătite prin elevi olimpici și sârguincioși. Aflați la începutul unui nou drum de inițiere a tuturor copiilor în tainele minunate ale lumii și ale științei, munca voastră să fie răsplătită prin acordarea de note și calificative bune, iar la final de an, satisfacțiile să fie pe măsura activității depuse.

Tuturor elevilor le doresc să aibă parte de un an școlar reușit, care să le îmbogățească cunoștințele și să le deschidă noi orizonturi spre viitor.

Acest nou început îmi oferă prilejul de a ura tuturor un an școlar încununat de succes, la finalul căruia să fiți răsplătiți cu rezultate excepționale.

Gabriel Zetea,

Președintele Consiliului Județean Maramureș

Lăsaţi un răspuns