Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Concurenţă la concursul pentru încadrare directă în Poliţie

Înscrierile pentru posturile scoase la concursul de angajare în Poliţia Română s-au încheiat. Pentru cele 32 de posturi de agent de poliţie vacante la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş s-au înscris 421 de candidaţi. Alte trei persoane s-au înscris pentru a candida pe cele două locuri prin concurs de reîncadrare.

cascheta-politist308 persoane şi-au depus dosarele pentru încadrare directă de agenţi în structura de ordine publică în mediul rural iar alte 113 candidează pe cele 11 posturi din mediul urban.

Trei persoane care au avut calitatea de poliţist s-au înscris pentru a fi reîncadrate pe cele două posturi disponibile, unul de ofiţer iar celălalt de agent de poliţie.

***

 

În referire la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureș pentru ocuparea unui număr de:

– 21 posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea ordine publică – posturi de poliţie comunală – mediul rural, prin încadrare directă;

– 11 posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea ordine publică – siguranţă publică – mediul urban, prin încadrare directă;

– 2 posturi vacante, prin reîncadrare ca polițiști a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condițiile art. 69 alin. (1) lit. b), d) – f) și j) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare;

Vă informăm faptul că în zilele de 12.10.2016 – ora 1230 şi 15.10.2016 – ora 0930  și 1330 se va desfăşura  activitatea  specifică de evaluare psihologică de către Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne a candidaților înscriși pentru ocuparea posturilor susmenționate și care nu au fost testați psihologic în același scop în ultimele 6 luni, conform declarațiilor depuse personal la dosarul de candidat.

Evaluarea psihologică pentru candidaţii înscrişi în perioada 03 – 07.10.2016 la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș va avea loc în următoarea locație:

 

Cercul Militar Maramureş (Casa Armatei), situat în municipiul Baia Mare, str. Hortensiei, nr. 1, jud. Maramureș,

 

pe serii de candidaţi, conform orarului prestabilit în anexa la prezentul anunț.

 

ATENȚIE!

 

Candidații trebuie să se prezinte în ziua, data, ora și locul în care au fost planificați pentru susținerea testării psihologice și nu vor putea solicita o reprogramare.

Candidații vor avea asupra lor documentul de identitate și un pix/stilou cu pastă de culoare albastră. Nu se admit pixuri/stilouri care permit ștergerea și rescrierea.

Candidaţii care s-au înscris la concursurile menționate și nu se regăsesc pe lista candidaților planificați la testarea psihologică, nu au fost planificați în vederea susținerii testării întrucât aceștia au declarat că au fost testați în același scop în ultimele 6 luni.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Concurenţă la concursul pentru încadrare directă în Poliţie”

  1. iacob ionica spune:

    buna ziua as dori sa stiu ce documente trebuie la depunerea dosarului si ce trebuie sa indeplineasca concurentul.Multumesc

Lăsaţi un răspuns