Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Vizite la instanţe de Ziua Europeană a Justiţiei

Ziua Europeană a Justiţiei Civile se marchează, în fiecare an, în data de 25 octombrie. Cu acest prilej, instanţele din toată ţara pot fi viziate în cadrul evenimentului „Ziua Uşilor Deschise”,

tribunalul maramuresÎn 25 octombrie, între orele 10.00 – 14.00, la cele două sedii ale Tribunalului Maramureş, situate pe Bd. Republicii nr. 2A şi str. Crişan nr. 3, se va desfăşura „Ziua Uşilor Deschise”.

Manifestarea se organizează anual în cadrul instanţelor şi parchetelor din România, precum şi la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, sărbătorită la această dată.

Cei care doresc să afle mai multe despre cum se desfăşoară activitatea la instanţe sau cei care doresc să se orienteze în carieră şi persoanele interesate să obţină informaţii legate de modul în care se desfăşoară actul de justiţie în instanţele din România vor avea, în această zi, ocazia de a vizita instanţa într-un cadru organizat, şi de a comunica cu judecătorii şi grefierii desemnaţi să participe la acest eveniment, pentru a acorda vizitatorilor asistenţa cuvenită.

 

Lăsaţi un răspuns