Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Maramureşean trimis după gratii

Doi ani de condamnare cu executare, aceasta este pedeapsa primită de un maramureşean pentru infracţiuni rutiere.

catuseLa sfârșitul săptămânii trecute polițiștii maramureșeni au desfășurat activități în vederea identificării și încarcerării persoanelor pe numele cărora sunt emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Pe raza orașului Borșa a fost depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Tânărul își va executa pedeapsa în penitenciar.

***Arestat preventiv după incendiu

În urma activităților desfășurate, polițiștii din Ulmeni au identificat un bărbat din localitatea Someș Uileac, bănuit că ar fi provocat un incendiu la o anexă gospodărească. Acesta a fost prezentat instanței care a dispus arestarea lui preventivă.

La data de 4 decembrie a.c., la ora 20.15, poliția a fost sesizată că la o anexă gospodărească din localitatea Someș Uileac, oraș Ulmeni, a izbucnit un incendiu. Pompierii prezenți la locul faptei au reușit stingerea focului și au stabilit că incendiul a fost provocat de o persoană necunoscută. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 50.000 de lei.

Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii din Ulmeni au dus la identificarea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Lăsaţi un răspuns