Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Remeș și România necurată

„România curată” publică materialul „Topul penalilor pe guverne: PSD detronat de pe locul I, guverne integral penale”. Topul acoperă perioada 2004 – 2016.

remesDin top nu lipsesc „nelipsiții” Codruț Sereș („4 ani şi 8 luni în dosarul privatizărilor strategice şi 4 ani în dosarul Hidroelectrica”) și Decebal Traian Remeș (3 ani de închisoare pentru trafic de influenţă. El a primit 15.000 de euro şi produse alimentare în valoare de 1500 de lei de la un afacerist ca să îl ajute să obţină contracte cu statul”).

Deși niciodată nu a fost demonstrată primirea sumei de 15.000 euro, Remeș fiind condamnat hilar pe baza operațiunii „Caltaboșul”, deși fostul ministru a câștigat și la CEDO, eticheta rămâne lipită de imaginea lui, fiind  chiar credibilă pentru cei care nu-l cunosc bine pe  maramureșeanul care l-a înfruntat pe Traian Băsescu (adevăratul motiv al necazurilor sale).

O ciorbă reîncălzită precum fluturarea aceleiași etichete false pune problema dacă în cazul acestui top avem de-a face chiar cu România curată sau cu cea necurată?

P.A.C.

 

foto: luju.ro

Lăsaţi un răspuns