Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Schimbare în Consiliul Județean. Florica Roman a depus jurământul

 

Vineri, 31 martie 2017, aleșii județeni s-au întâlnit într-o nouă ședință ordinară, pentru a vota 15 proiecte aflate pe ordinea de zi, precum și cinci puncte suplimentare.

consilieri judeteniPlenul Consiliului Județean Maramureș a luat act de trei demisii, respectiv cea  a lui Mircea Ciocan (PER), Cosmin Drulea (PSD) și Bogdan Tomoiagă (PSD). În locul acestora, dar și a fostului consilier județean PSD, Emil Marinescu, care și-a dat demisia încă din august 2016, aleșii județeni i-au validat, nominal, pe Călin Ștefan Pop, Sorin Șunea și Florica Roman, supleanți pe lista PSD, dar și pe Ioan Buda, supleant pe lista PER.

Un alt proiect de hotărâre a stabilit că, noii consilieri vor lua locul vechilor consilieri în comisiile de specialitate. Călin Ștefan Pop a devenit membru al Comisiei pentru buget-finanțe și al Comisiei pentru strategii, proiecte de dezvoltare și relații internaționale, în locul lui Emil Marinescu.

Ioan Buda a luat locul lui Mircea Ciocan în Comisia de urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului și în Comisia pentru sănătate, muncă și solidaritate socială, familie și asistență socială. Sorin Șunea a devenit membru al Comisiei pentru strategii, proiecte de dezvoltare și relații internaționale și Comisia pentru activități de turism, tineret și sport, comisii din care făcea parte Cosmin Drulea. Florica Roman a luat locul lui Bogdan Tomoiagă în Comisia pentru strategii, proiecte de dezvoltare și relații internaționale și Comisia de urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului.

Lăsaţi un răspuns