Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Deschidere față de cetățeni. Adunări populare în comuna Cupșeni

Executivul administrației locale din Cupșeni, prin primarul Lucia Butcure și viceprimarul Ioan Podină, își dorește să fie cât mai aproape de cetățeni și de nevoile locuitorilor. Din acest motiv duminică, 2 aprilie 2017, a demarat șirul Adunărilor Populare în Cupșeni, Costeni, Libotin și Ungureni, întâlniri în cadrul cărora au fost discutate teme de interes general pentru fiecare localnic.

cupseniAlături de secretarul primăriei, Vasile Roman, topograful Bogdan Oniga și șeful de post Georgel Filip, reprezentanții executivului au discutat cu cetățenii și au stabilit intrarea și ieșirea din țarină în cazul fiecărui sat în parte, s-a abordat problema incendiilor scăpate de sub control și măsurile care se iau prin HG 53/2007, au vorbit despre racordarea la apă și canal în satele Costeni, Cupșeni și Libotin. Alte două teme importante au făcut referire la colectarea selectivă a deșeurilor și punerea în posesie a pădurilor, în cazul celor care au deja titluri executorii emise de instanțele de judecată.

”Vreau să mulțumesc cetățenilor pentru prezența în număr mare la Adunările Populare convocate de administrația locală din Cupșeni, dat fiind faptul că, în fiecare sat am dezbătut toate problemele stabilite. Au fost și întrebări suplimentare ridicate de cupșănari la care am răspuns, iar cei care au avut întrebări suplimentare privind punerile în posesie au fost invitați la primărie pentru a primi mai multe detalii de la topograful Bogdan Oniga. Imediat ce va ajunge GPS-ul comandat de Primăria Cupșeni, vom ieși în teren pentru a stabili, în baza documentelor pe care le au locuitorii, care este porțiunea de teren care revine fiecăruia. Am apreciat că a fost alături de noi și șeful de post, Georgel Filip, care a abordat problema violenței în familie și cum poate fi aceasta stopată, dar a și explicat oamenilor cât de important este să vină la Primăria Cupșeni pentru a-și înscrie căruțele și tractoarele, să respecte legea”, a declarat Lucia Butcure.

Primarul din Cupșeni a menționat faptul că astfel de întâlniri vor continua, pentru a arăta oamenilor deschiderea pe care noua administrație locală o are față de fiecare cetățean.

Lăsaţi un răspuns