Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 21 mai 2024

Showroom-uri in Maramureș cu produse din China

Prefectul Judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput si Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gavriel Valer Zetea, au primit vizita unei delegatii economice din China formata din D-na Guo Jinnan – presedinta femeilor de afaceri chineze din Romania, D-nul Zhong Chen Jian – Vicepresedintele Camerei de Comert si Industria din Nantong, D-na ing. Pan Fu Bi – Reprezentanta unui grup de investitori cu preocupari in domeniul educaţional, constructii si investitii imobiliare  insostiti de domnii Adrian Buga si dr. Mihail Vornicov, membrii in consiliul de administratie al firmei reprezentante în Romania.

delegatie china2Grupul de firme reprezentat de oapetii din China se afla in top 5 companii din zona Nantong iar in Romania isi desfasoara activitatea incepand cu anul 2016 dar deja au in plan inceperea a 4-8 proiecte imobiliare si a unui proiect in invatamantul superior.

Prefectul judetului Maramureş considera ca directia aleasa grupul chinez este una in care isi doreste ca si judetul Maramures sa se dezvolte si si-a manifestat disponibilitatea de a sprijini investitiile partenerilor chinezi in Maramures, fapt ce ar aduce si un plus de vitalitate in economia locala.

Delegatia din China si-a continuat programul in Maramures, participand la o intalnire cu reprezentanti ai unor companii private din Maramures, in vederea unui schimb de experienta si initierea unor discutii si parteneriate care sa creeze si rezultate, o punte de legatura intre piata chineza si producatorii maramureseni, reflectata prin schimburi comerciale si rezultate economice in crestere de ambele parti.

In cadrul celor doua intalniri s-au discutat si metode de realizare a unor showroom-uri cu produse in R.P. China si jud. Maramures – acestea vor fi realizate in oglinda in cele doua orase – Nantong si Maramures.

Institutia Prefectului- Judetul Maramures

 

Lăsaţi un răspuns