Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Alegeri la Baia Sprie. Ștefănoiu – candidatură ratată, PMP – candidat surpriză

Candidaturile pentru alegerile locale parțiale, care se organizează la Ulmeni și Baia Sprie, se pot depune până în 22 mai, ora 24.00. O parte dintre cei care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al orașului Baia Sprie, au decis, pe ultima sută de metri, să renunțe la competiție, iar unele partide politice au ieșit în față cu candidați surpriză.

alegeri-stampila-1-400x240Fostul parlamentar Luca Ștefănoiu, anunțat inițial ca posibil candidat al PRM și care a cochetat apoi cu PMP, intenționa să se înscrie în cursă din postura de independent însă se pare că nu a reușit să strângă semnăturile necesare astfel că a renunțat să mai candideze.

De asemenea, liderii PMP au anunțat, pe un post local de televiziune, că vor intra în această cursă cu un candidat surpriză. Voci din PMP susțin că după mai multe discuții în cadrul partidului s-a decis să intre în alegeri cu o sportivă. Este vorba despre handbalista Claudia Cetățeanu, care va candida pentru scaunul de primar al orașului Baia Sprie.

Până în prezent doar PNL și-a prezentat în mod oficial candidatul, Alin Bîrda, fiind anunțat în prezența liderilor județeni și a secretarului general interimar al PNL, Cristian Bușoi, al fostului ministru Lucia Varga, dar și a prim-vicepreședintelui PNL, Dan Motreanu.

Lăsaţi un răspuns