Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Miniștrii își retrag demisiile

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat miercuri seară, într-o emisiune televizată, că este foarte probabil ca foștii miniștri din Guvernul Grindeanu să-și retragă demisiile și să asigure interimatul până la numirea noului guvern, arată Agerpres.

guvern„Cred că o să ne retragem toți demisiile, ca să poată să fie funcțională activitatea ministerelor până când va fi învestit următorul guvern. (…) Eu mi-am delegat atribuțiile către un secretar de stat, la mine (la Ministerul Muncii — n.r.) nu ar fi probleme, dar alți colegi de-ai mei nu au apucat să-și delege atribuțiile sau chiar nu au avut posibilitatea să facă asta, pentru că, Ministerul Dezvoltării spre exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile. După demisia doamnei Sevil Shhaideh au fost destituiți în bloc secretarii de stat iar acolo este o situație fără precedent (…), nu mai are nimeni drept de semnătură. (…) Cine să semneze, portarul, pentru fonduri? (…) Toți miniștrii suntem conștienți (…) că trebuie să asigurăm interimatul până la numirea noului guvern’, a spus Lia Olguța Vasilescu, la România TV.

De altfel, a mai spus aceasta, demisiile miniștrilor ‘nu au devenit operaționale’, deoarece președintele Iohannis nu a emis un decret în acest sens, probabil pentru că ‘nu a vrut să arunce cu totul România în aer’.

 

 

foto: ziarelive.com

 

 

 

Lăsaţi un răspuns