Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Alin Sebastian Bîrda a preluat functia de primar al orașului Baia Sprie

Azi, în sala de ședință a Consiliului Local Baia Sprie, reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Sebastian Lupuț, a învestit în funcție pe primarul urbei de sub poalele Gutâiului.

bs

În prezența unui numeros grup de cetățeni, a executivului și legislativului din administrația locală, Alin Sebastian Bîrda a depus jurământul de învestire în funcția de primar al orașului Baia Sprie.

Reprezentantul liberalilor băisprieni a câștigat alegerile locale parțiale organizate în 11 iunie. Astăzi a preluat frâiele orașului. Cu această ocazie s-a încheiat interimatul, de aproape opt luni, a viceprimarului Tiberiu Barkoczi, care s-a descurcat onorabil, având multe realizări notabile pentru comunitatea locală.

investire primar

Noul primar s-a născut în Baia Sprie, oraș pe care îl iubește și dorește să-l dezvolte  împreună cu cetățenii urbei.

”Am lucrat în echipa care a pus orașul nostru pe drumul dezvoltării și trebuie să continuăm toate proiectele bune pentru oraș și pentru viața oamenilor. Dincolo de aceste proiecte, avem nevoie de unele noi, de investiții, de locuri de muncă bine plătite, de infrastructură și de școli dotate pentru copiii noștri. Problemele oamenilor sunt și ale mele. Știu foarte bine de ce are nevoie orașul nostru pentru a se dezvolta și prospera”, a spus primarul Bîrda.

Vasile Gherman

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns