Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 21 mai 2024

Executivul CJ s-a reîntregit. Noul vicepreședinte a fost validat

Conducerea executivă a Consiliului Județean (CJ) Maramureș este în formulă completă.  George Moldovan a fost validat în funcția de vicepreședinte al instituției. 

George MoldovanMarți, 31 octombrie, aleșii județeni s-au întâlnit în ședința ordinară, printre proiecte având și cel privind alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean. Au existat două propuneri: Anișoara Mihali, din partea PNL și George Moldovan, propus de grupul PMP.

George Moldovan a fost votat de 24 din cei 35 de consilieri prezenți, iar Anișoara Mihali a întrunit 11 voturi. Toți cei 35 de aleși județeni în funcție și-au exprimat opțiunea și niciun buletin de vot nu a fost anulat. Odată anunțată decizia plenului, Anișoara Mihali a mulțumit colegilor liberali pentru propunere, dar și pentru cuvintele frumoase care s-au spus la adresa ei. Totodată, l-a felicitat pe noul vicepreședinte al Consiliului Județean, George Moldovan, căruia i-a dorit multă putere de muncă și i-a recomandat să se aplece asupra proiectelor importante pentru Maramureș, lăsând deoparte haina politică.

Cuvântul a fost luat, apoi, de proaspătul vicepreședinte George Moldovan, cel care va ocupa biroul care i-a aparținut, până în luna iulie 2017, actualului primar al orașului Ulmeni, Lucian Morar. ”Vă mulțumesc pentru votul de încredere și mulțumesc conducerii PMP Maramureș și Biroului Politic Județean, pentru votul dat în unanimitate să acced în executivul Consiliului Județean. Implicarea mea va fi una deplină în proiectele județului, atât în ceea ce privește proiectele aflate în derulare, cât și cele viitoare”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului Județean, George Moldovan.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, dar și vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș i-au transmis ”bun venit” în echipă noului vicepreședinte, arătând că sunt foarte multe lucruri de făcut în executivul Consiliului Județean. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu 24 de voturi pentru, șapte voturi împotrivă și patru abțineri, astfel că, începând de marți, 31 octombrie 2017, executivul CJ Maramureș s-a reîntregit după demisia lui Lucian Morar, prin ocuparea de către George Moldovan a celei de-a două poziții de vicepreședinte.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns