Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Colindătorii – bucurie pentru bunicii instituționalizați în Baia Sprie

În această perioadă a anului, colindători din întreg județul Maramureș au vestit Nașterea Domnului la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie. Nepoții, însoțiți de cadrele didactice, s-au întâlnit cu bunicii instituționalizați impresionându-i până la lacrimi.

colindatori camin baia sprieColindele frumoase, urările de bine și de multă sănătate, căldura și dragostea cu care i-a întâmpinat pe fiecare, a stârnit emoție și bucurie pe fața celor cu care viața a fost mai puțin generoasă. Bunicii și nepoții au socializat pentru câteva clipe, au deapănat amintiri după care și-au luat rămas bun, cu speranța că se vor întâlni și anul ce va urma.

Ca de fiecare dată, colindătorii au venit cu daruri pentru asistați pe care le-au oferit cu multă generozitate și bucurie. Aceștia au fost răsplătiți, pentru colindă, cu brăduleți, globuri, sănioare, steluțe sau alte figurine specifice sezonului, pe care vârstnicii le-au confecționat la unitatea din Baia Sprie.

Cu această ocazie, asistații le mulțumesc tuturor celor care s-au ostenit și le-au trecut pragul „casei” în aceste zile, dorindu-le să aibă parte de multă sănătate, fericire, sărbători frumoase și un an ce vine cu multe bogății. La mulți ani!

Vasile Gherman

Lăsaţi un răspuns